Sarıyer Canlı Müzik

Canlı Müzikli Fix MENÜ

  • 6 çeşit meze
  • 2 çeşit ara sıcak; Paçanga, Midye Tava
  • Salata
  • Meyve
  • Ana Yemek; Izgara Çeşitleri

Sarıyer Canlı Müzik

Elaşina Restoran, İstanbul’un Sarıyer ilçesinde bulunan, birçok farklı çeşidi ve eğlence olanakları ile müşterilerine hizmet vermekte olan bir kalitesinden ve prestijinden ödün vermeyen bir restorandır. Restoranımız içerisinde özellikle hafta sonu günlerinde oldukça yoğunluk bulunduğundan, öncesinde rezervasyon yapılması da önemli bir detay olacaktır. Haftanın her günü saat 09.00 ve 00.00 arası hizmet vermekte olup, geniş menümüz sayesinde her farklı ziyaretçi için eşsiz bir deneyim sunmaktayız.

Haftanın belirli günlerinde ise canlı müziğin keyfini çıkarabileceğiniz bir mekan oluşturmaktayız. Bu anlamda hem aileniz hem de arkadaşlarınızla unutulmaz bir gece yaşamak ve pek çok anı biriktirmek için Elaşina Restoran mükemmel bir olanak sağlamaktadır.

Modern ve şık bir biçimde dekore edilmiş olmakla birlikte Sarıyer restoranda boğaz havasını hissedebileceğiniz ve her ziyaretinizde günün stresinden kurtularak eğlenebileceğiniz bir yer olarak, aynı zamanda farklı menülerimiz de bulunmaktadır.
Buna göre menülerimiz içerisinde hem Karadeniz tadını alacağınız hem de farklı balık çeşitleriyle damak zevkinizi ortaya koyacağınız, taze ve organik ürünlerden elde edilen yemek çeşitlerimiz de bulunmaktadır. Bu yemekler içerisinde ise Karadeniz pidesi, balık çeşitleri ve mezelerin yanında farklı alkol seçenekleri de öne çıkmaktadır.

Pandemi sonrasında hijyen kurallarına uyarak yürütmekte olduğumuz sistemimiz sayesinde gönül rahatlığı ile boğaz havasının tadını çıkarmanız mümkündür. Aynı şekilde yaz aylarında temiz havada oturabileceğiniz ve kış aylarında da kapalı kısma geçerek kesintisiz eğlencenin tadını çıkarabileceğiniz bir restoran deneyimi sunmaktayız. Bu anlamda da yılın her farklı dönemi içerisinde çalışmalarımız kesintisiz ve olabilecek en üst düzeyde devam ettirilerek diğer restoranlara kıyasla öne çıkmaktadır.
Bununla birlikte özellikle canlı müzik ayrıcalığımız da gözler önündedir. Haftanın önceden belirlenmiş farklı günleri içerisinde canlı müzik Elaşina Restoran içerisinde sunulmakta ve tüm ekibimiz müşterilerin olabilecek en iyi şekilde servis alması ve eğlenceden mahrum kalmaması adına çalışmalarını sürdürmektedir.

Canlı müzik için özel olarak hazırlanan Canlı Müzikli Fix Menü ise, bir Sarıyer alkollü mekan olarak siz müşterilerimiz için her ayrıntısı düşünülmüş bir menü şeklinde sunmaktayız. Bu anlamda içerisinde 2 duble yerli içki, 7 farklı çeşit meze, pavurya bacağı ve balık böreği olmak üzere 2 farklı çeşit ara sıcak, salatalar, meyve ve tatlı yanında ayrıca ana yemek olarak da balık, köfte ya da tavuk seçeneklerimiz bulunmaktadır.

Elaşina Restoran içerisinde rezervasyon yaptırarak büyülü gecenizi organize etmek için ise sitemizde bulunan telefon numarasını arayarak kişi sayısını ve günü belirtmeniz yeterli olacaktır.